Werkwijze WERKEN

Kennismaken

U bent op zoek naar een exclusief interieurontwerp dat aansluit bij de identiteit en merkwaarden van uw bedrijf. Een interieurontwerp waarmee u een inspirerende en gezonde werkomgeving creëert waarin uw medewerkers optimaal kunnen functioneren. Medewerkers die zich goed voelen op de werkvloer zorgen immers voor een hogere productiviteit en zijn minder vaak ziek. 

Wij komen graag naar u toe om kennis te maken, uw wensen en doelen te bespreken en de mogelijkheden van uw bedrijfspand te bekijken. Voor een optimale samenwerking is het belangrijk dat er een 'klik' is en dat de visie en werkwijze van Factor-W bij u past. Op basis van dit eerste gesprek kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Een goede voorbereiding is het halve werk

In de voorbereidende fase wordt het meetwerk verricht van de bestaande situatie en een globale planning opgemaakt. Wij vatten al uw wensen schriftelijk samen in het zogenaamde 'Programma van Eisen'. Vervolgens wordt er een Feng Shui analyse van het bedrijfspand gemaakt. Tezamen is dit de basis voor de uitwerking van het interieurontwerp.

Voorlopig ontwerp

Aan de hand van het Programma van Eisen en de geldende voorschriften worden de eerste schetsontwerpen gemaakt. Hierbij zal Factor-W, indien noodzakelijk, overleg hebben met experts van verschillende disciplines zoals een architect, constructeur en overige adviseurs. In deze fase zal ook een globale kostenraming worden opgemaakt.

Wij presenteren u onze ontwerptekeningen op schaal, aangevuld met perspectief tekeningen, sfeerimpressies en stalen. Naar aanleiding van het voorlopige ontwerp is het wellicht noodzakelijk de kostenberaming, planning of het schetsontwerp aan te passen en op elkaar af te stemmen.

Definitieve ontwerp 

In het definitieve ontwerp worden alle onderdelen van het totaalconcept (zoals indeling, kleurgebruik, materiaalkeuzes, meubilair en verlichting) uitgewerkt en gevisualiseerd en vervolgens aan u gepresenteerd.

Realisatie & projectmanagement

U kunt Factor-W ook inschakelen voor de uitvoering en begeleiding van de realisatie van het interieurontwerp. Door samen te werken met vakbekwame en betrouwbare partijen die garant staan voor een perfecte uitvoering van ons ontwerp kunnen wij de kwaliteit leveren waarop u kunt vertrouwen. Factor-W verzorgt het offertetraject, de aansturing van de diverse betrokken partijen en bewaakt de tijdsplanning. Hierdoor wordt u volledig ontzorgt.

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN!

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY