conferentiezaal / Welland Nederland B.V.

Inrichten conferentiezaal  

Nadat we de vergaderruimte op de begane grond verdieping in het bedrijfspand van Welland Nederland B.V. hadden ingericht werd ons gevraagd de grote conferentiezaal op de 1e verdieping een metamorfose te geven.

Deze mooie uitdaging hebben wij met beide handen aangepakt.
Als eerste is er op ons advies een extra raam geplaatst. De ruimte was erg donker. Dit had niet alleen te maken met het interieur, waarin veel donkere kleuren en materialen waren toegepast, maar dit kwam grotendeels omdaat er simpelweg te weinig daglicht binnen kwam.

Met de Feng Shui analyse van het pand en de ruimte als lijdraad hebben wij op basis van de wens een JONGE, FRISSE en HIPPE uitstraling te creëren een compleet interieurplan ontworpen. 

Factor-W heeft de volgende onderdelen uitgewerkt:

  • indeling
  • kleur & materiaalgebruik
  • meubeladvies
  • aanpassen verlichting
  • wanddecoratie (stylepad ontwerp)

Na de presentatie van het ontwerp kon de realisatie starten. Factor-W heeft het offertetraject, de planning en de begeleiding van de diverse uitvoerende werkzaamheden op zich genomen zodat onze opdrachtgever volledig werd ontzorgt. 

Het resultaat is een frisse en eigentijdse ruimte die bijdraagt aan een prettige sfeer en een positief effect heeft op het welbevinden van de gebruikers.

"Happy people make great business!"