vergaderruimte inrichten / VINK KUNSTSTOFFEN 1

Vergaderruimtte inrichten / Vink Kunststoffen 

Een uitdagende ruimte met een prettige sfeer

Begin 2013 heeft Vink Kunststoffen B.V. te Didam ons de opdracht gegeven om de grote vergaderzaal te restylen. De ruimte had geen sfeer en paste niet meer in het beeld wat Vink naar buiten wil uitstralen. De ruimte moest eigentijdser worden en een visitekaartje zijn voor het bedrijf. Een ruimte waar je met gepaste trots je bezoekers kunt ontvangen en je werknemers met plezier laat vergaderen.

Een eyecatcher zorgt voor meer dynamiek in de ruimte

In de vergaderzaal was behoefte aan opberguimte voor allerlei zaken. Omdat de ruimte ook een visitekaarte moest worden voor het bedrijf hebben wij deze twee elementen samengevoegd tot 1 mooie "eyecatcher" die zowel voor sfeer zorgt als functioneel is. 
Er is door studio de WOON FACTOR een groot (6 meter bij 2 meter) FOTOKUNSTWERK ontwikkeld waar het door ons ontworpen zwevende dressoir naadloos in past. Het maatwerk dressoir zorgt voor de nodige opbergruimte en is tevens een pronkstukje waarin de nieuwste uitvoeringen van HPL plaatmateriaal van het merk POLYREY zijn verwerkt. Deze zijn in het assortiment van Vink Kunststoffen B.V. opgenomen.

Eigentijds en functioneel

Er is een mooi evenwicht gevonden in functioneel en aantrekkelijk bij de keuze voor het meubilair. Aangezien alles binnen een klein budget gerealiseerd moet worden is dit nog een hele kunst! 
De tafels zijn mede door het flexibele schakelsysteem erg praktisch en in diverse opstellingen te plaatsen. De vergaderstoelen zijn comfortabel en hebben armleuningen waardoor een lange zit geen aanslag op je lijf zal zijn. De stoffering is gekozen in een felle tint die naadloos aansluit bij het dressoir.

vergaderruimteinrichten/VINKKUNSTSTOFFEN1

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY