JONGE KRACHT | INRICHTEN CLUBGEBOUW

Voetbalvereniging Jonge Kracht is in 2021 gestart met de bouw van geheel nieuw complex aan de Polseweg in Huissen. Voor het horecagedeelte in het pand, ontworpen door Croonen Architecten, mocht Factor-W het interieur ontwerpen en realiseren.
Een mooie sportieve uitdaging waar wij met heel veel plezier en enthousiasme aan gewerkt hebben. In overleg met een speciaal samengesteld team, bestaande uit leden van Jonge Kracht, hebben wij het interieur vorm gegeven. 

VERTALING VAN HET RODE HART VAN JONGE KRACHT

Zoals in al onze interieurontwerpen staat het DNA van onze opdrachtgever centraal. De kleur rood is onlosmakelijk verbonden met Jonge Kracht en deze kleur vindt je dan ook op vele plekken terug in het interieur. Zélfs de bar is bekleed met rode tegels!
In de hoofdingang van het pand heeft Factor-W een supergave graffitiwand laten uitvoeren waarmee we meteen laten zien waar de roots van Jonge Kracht liggen en laten zien dat de jeugd de toekomst heeft. De Huissense zwaan, de herkenbare toren van de Zandse kerk en elementen uit de Zandse vlag zijn hierin vertegenwoordigd. En natuurlijk mocht de slogan, "samen zijn we Jonge Kracht", van de club niet ontbreken in dit eigentijdse statement.
Het roemrijke verleden van zevenenzeventig jaar Jonge Kracht zie je ook terug in het zwart/wit fotobehang in de gangen van het horecagedeelte. Een feest der herkenning voor velen.

MEUBELONTWERP EN MAATWERK

Er zijn diverse, door Factor-W ontworpen, meubelstukken op maat gemaakt. Ze zijn te herkennen aan de in staal uitgefreesde naam JONGE KRACHT. Ook de verlichting boven de bar en de coole blokletters met verlichting zijn naar een ontwerp van Factor-W uitgevoerd. De uitvergrote realistische afbeeldingen van de corner, geprint op akoetsisch behang, vormen een mooie eyecatcher aan weerszijden van de doorgang naar het terras.

Onze keuzes hebben geresulteerd in een warm en eigentijds interieur waarin je het DNA van de club herkent waardoor iedereen zich meteen thuis voelt!


JONGEKRACHT|INRICHTENCLUBGEBOUW

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY