Entree bedrijfspand restylen / ENTREE NEDCON

ENTREE NEDCON

Om de entree in het bedrijfspand van Nedcon in Doetinchem in een eigentijds nieuw jasje te steken heeft Nedcon onze hulp ingeschakeld.
Om de, toch wel gedateerde entree, mooi aan te laten sluiten op de recent gerealiseerde nieuwe aanbouw hebben wij een plan mogen ontwikkelen. Het plan bestaat uit een kleuradvies, een stylingplan en het ontwerpen van een geheel nieuwe wachthoek. De aangrenzende gangen en het trappenhuis zijn ook in ons plan onder handen genomen mede als de balie.

Het doel was om een frisser en modernere uitstraling te creëren met een WAUW FACTOR er in.
We hebben met ons kleuren- en materialenplan een eigentijdse, zakelijk en toch spannend geheel weten neer te zetten. Door te kiezen voor een enerverende accentkleur op een aantal wanden van de entree ontstaat meteen al een frisser beeld. De kleur Kiwi sluit goed aan bij de bestaande antracietkleurige vloer en de aanwezige RAL 9010 die gehandhaafd blijft. De mooie houten potten in bamboe look maken het plaatje compleet en geven het een warme uitstraling.

Voor de wachthoek werd door ons een geheel nieuw meubel ontworpen. Door de afscheidingswand niet te groot te maken en luchtig te houden wordt een intiem hoekje gecreëerd waarin je toch contact hebt met de rest van de ruimte. Er is gekozen voor moderne materialen die samen een spannend geheel vormen. 

Ook de balie krijgt een nieuwe look en wordt overgeschilderd in RAL 9010. Om wat meer diepte en sfeer te krijgen wordt de wand achter de balie in dezelfde kleur Kiwi gesausd. Zo wordt het ook een mooi geheel met de rest van de entree. De hoge kasten worden verwijderd en vervangen door lage dressoirs. Zo ontstaat een open en minder rommelig beeld.

Voor de verschillende gangen hebben wij fotokunstwerken bedacht. Het beeld zal op iedere verdieping verschillend zijn maar wel op dezelfde wijze worden uitgevoerd. De fotopanelen bestaan uit foto's die iets zeggen over de activiteiten binnen het bedrijf.
Helaas waren deze panelen nog niet af en hebben wij ze niet kunnen fotograferen.

Wij vonden het een zeer uitdagende en enerverende opdracht waar we met heel veel plezier aan gewerkt hebben.

REVIEW
Algemeen Directeur, Michiel Nijhout, van NEDCON geeft hierzijn review.

Entreebedrijfspandrestylen/ENTREENEDCON

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY