BADKAMER | VILLA OOSTERBEEK

Badkamerontwerp villa Oosterbeek

In een mooie villa, gebouwd in de jaren 30 van de vorige eeuw, gelegen in Oosterbeek hebben wij een interieurontwerp gemaakt betreft een nieuw te realiseren riante badkamer.
Tijdens het intakegesprek werd al snel duidelijk dat de bewoners graag een badkamer in Engelse stijl wilden realiseren. Een aantal wensen kwamen hierbij duidelijk naar voren. Het moest een lichte ruimte worden maar wél sfeer uitstralen. De bewoners wilden graag moderne snufjes verwerkt hebben, maar dit mocht niet ten koste gaan van de Engelse uitstraling van de badkamer. Er moest een mix ontstaan van 'speels' en 'strak'. Deze gegevens samen met de andere wensen en het budget van de bewoners vormden de leidraad voor de uitwerking van ons ontwerp/advies.

KLEUR- EN MATERIALENPLAN

Allereerst hebben wij een kleur- en materialenplan uitgewerkt. We zijn op zoek gegaan naar een combinatie van 'Engels' en 'modern'. Hierdoor hadden we meteen de gewenste mix van speels en strak te pakken en ontstond er een sfeervol geheel. Door gebruik te maken van mooi eigentijds behang met een Romantische uitstraling en de in Engelse stijl uitgevoerde kranen krijgt de badkamer iets frivools. Als tegenhanger hebben we strak vormgegeven sanitair gekozen en een vloertegel in betonlook. Zo ontstond er een spannende combinatie.

SHOPLIST

Om het de bewoners gemakkelijk te maken hebben wij een 'shoplist' samengesteld waar alle inrichtingselementen worden opgesomd met vermelding van prijzen en leveranciers.
Voor de wastafelcombinatie is een onderkast op maat ontworpen. Ook de kast die voor extra opbergruimte zorgt en waarin wasmanden zijn geïntegreerd, werd door ons ontworpen. De uitvoering van dit speciale maatwerk wordt verzorgd door Mario de Vecchi van TIMMERBEDRIJF DE MARKT uit Arnhem.

Om de nieuwe badkamer te visualiseren voor de bewoners zijn er door ons 3D tekeningen gemaakt. Hierdoor krijgt men al een goed beeld hoe de ruimte er uit zal gaan zien.

BADKAMER|VILLAOOSTERBEEK

« naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY