Paulien Knuiman

Van accountmanager naar interieurstylist

Ik zie het als een voorrecht dat ik elke dag weer kan werken vanuit passie. Dat ik mijn creativiteit en kwaliteiten kan inzetten en mijn voorliefde voor kleur en vormentaal kan toepassen om zo samen met Dian Helsen mooie interieurplannen vorm te geven.

Ik heb jarenlange ervaring als commercieel medewerker en ik vind het heerlijk om de contacten te onderhouden met onze opdrachtgevers, leveranciers en vakgenoten. Het aansturen van de diverse partijen die de uitvoering van onze projecten verzorgen is voor mij een tweede natuur.

Als toevoeging op mijn opleiding tot interieurstyliste ben ik in 2013 begonnen met de opleiding tot Feng Shui Professional. Deze opleiding heeft mij nieuwe inzichten gegeven in het ontwerpen van een interieur. Door te werken volgens Conceptual Feng Shui kan ik de energiebalans in een ruimte bewust positief beïnvloeden waardoor er een prettige woon- of werkomgeving wordt gecreëerd. 

Door de keuzes in kleurgebruik, materiaaltoepassing en indeling te kiezen op basis van dit mooie Feng Shui principe zorg ik voor balans en voor een groter gevoel van welbevinden voor de gebruikers. Hoe mooi is dat? Je voelt de positieve energie en ervaart meteen dat ‘het klopt’! 

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY