Harmke Hendrixen

Hallo, ik ben Harmke Hendrixen, een ervaren 3D-ontwerper met veel interesse in interieur en design. Gedurende mijn loopbaan heb ik waardevolle werkervaring opgedaan als 3D-ontwerper en projectmanager voor diverse beursstands bij verschillende standbouwbedrijven. 

Geleidelijk ontdekte ik echter mijn ware passie voor interieurs en meubeldesign. In 2018 heb ik mijn focus verlegd naar dit boeiende vakgebied. Om mijn kennis te versterken en mijn vaardigheden te verbeteren, heb ik met succes de opleiding interieurontwerpen afgerond aan de NIA academie in Nieuwegein, wat me waardevolle inzichten heeft opgeleverd. Bij mijn interieurontwerpen maak ik gebruik van verschillende programma's zoals Sketchup, Photoshop en Vectorworks, die me helpen om mijn ideeën op een nauwkeurige manier vorm te geven.

Sinds 2021 werk ik bij Factor-W als ontwerper. Het is super leuk om samen met Dian en Paulien te werken aan projecten die een positieve impact hebben op de leef -en werkomgeving van particuliere klanten en bedrijven. Ik leer bij Factor-W  over het toepassen van Conceptual Feng Shui. Om de basisprincipes te kunnen begrijpen heb ik een korte cursus gevolgd bij Nina Elshof. Het is erg gaaf om te zien wat er gebeurd als je deze werkwijze ‘Conceptual Feng Shui’ toepast. Er wordt een fijne ruimte gecreëerd die in balans is, iets waar de meeste mensen toch naar opzoek zijn.  

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY