Nieuwbouwwoning

GEFELICITEERD! U bent de gelukkige eigenaar van een prachtige nieuwbouwwoning. 

Voordat uw nieuwe huis weer voelt als een écht thuis zal er nog veel werk moeten worden verzet. De komende tijd zal er veel op u afkomen. Er zullen diverse, soms lastige, (bouwtechnische) beslissingen moeten worden gemaakt die van grote invloed zijn op uw woongenot.

Zeker in de beginfase, direct na aankoop van uw woning, is het zinvol om u bij te laten staan door de professionele hulp van Factor-W. Zij weten als geen ander uw woonwensen te vertalen naar een persoonlijk interieur waarin u zich thuisvoelt en begeleiden u graag van ontwerp tot en met de realisatie.

Factor-W helpt u o.a. graag met:

Tips & tricks

Om u in deze spannende beginfase alvast een eindje op weg te helpen, geven wij u graag een paar handige tips:

  1. Verzamel van tevoren beeldmateriaal.
    Ga op zoek naar (interieur)plaatjes die u aanspreken. Of het nu de kleur is, de vormgeving of gewoon de sfeer van het totale plaatje. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld beeldmateriaal uit woonbladen te verzamelen. Pinterest is een onuitputtelijke online verzamelbak van beeldmateriaal waarmee u eenvoudig uw eigen digitale bewaarmappen maakt. Stel uit al het verzamelde materiaal een moodboard samen waarop duidelijk wordt welke woonstijl bij u past.

  2. Denk goed na over de indeling.
    Zodra u de definitieve bouwtekeningen heeft ontvangen, kunt u gaan nadenken over de indeling. De meest optimale indeling sluit aan bij uw leefwijze, gezinssamenstelling en de afmetingen van de diverse ruimtes. Vaak creëer je met een kleine bouwkundige aanpassing veel meer mogelijkheden die beter aansluiten op uw wensen.

  3. Begin bij de basis.
    Het is heel verleidelijk om direct op zoek te gaan naar die ene gave bank of die geweldige lamp voor boven de eettafel. Maar het is slimmer om hier mee te wachten en eerst na te denken over de basis. Denk o.a. aan het bepalen van de afwerking en materiaalkeuze voor de vloeren, wanden en keuken. En wat dacht u van het sanitair en de badkamer? Hiervoor moeten vaak in het begin van het bouwproces al keuzes gemaakt worden. Wel zo prettig als u die keuzes weloverwogen en meteen bij aanvang kunt maken zonder last van tijdsdruk van de bouw.

Kunt u wel wat ondersteuning gebruiken? Ga direct goed van start met de hulp Factor-W. Dé professionele en ervaren partner om van uw nieuwe huis een persoonlijk THUIS te maken! Wij denken graag met u mee en ontzorgen u van ontwerp tot en met de realisatie. Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY