Nieuwbouwwoning

G E F E L I C I T E E R D !
U bent de gelukkige eigenaar van een prachtige nieuwbouw woning. 

Voordat uw nieuwe huis weer voelt als een écht thuis zal er nog heel veel werk moeten worden verzet. De komende tijd zal er veel op u afkomen. Er zullen diverse, soms lastige, (bouwtechnische) beslissingen moeten worden gemaakt die van grote invloed zijn op uw woongenot.

Zeker in de beginfase, direct na aankoop van uw woning, is het zinvol om u bij te laten staan door de ervaren en professionele hulp van Paulien en Dian. Zij weten als geen ander uw woonwensen te vertalen naar een persoonlijk interieur waarin u zich thuis voelt en begeleiden u graag van ontwerp tot en met de realisatie.

Factor-W helpt u o.a. graag met:

 • het inventariseren van de mogelijkheden van de woning afgestemd op uw wensen;
 • het ontwerpen van een efficiënte indeling die past bij uw leefwijze en gezinssamenstelling;
 • het creëren van een mooie basis in kleur- en materiaalgebruik die de gewenste stijl en sfeer ondersteunt;
 • het ontwerpen van een licht- en elektraplan waardoor u optimaal geniet van uw woning;
 • het begeleiden van de uitvoerende werkzaamheden waarmee wij u compleet ontzorgen.

Tips & tricks

Om u in deze spannende beginfase alvast een eindje op weg te helpen geven wij u graag een paar handige tips:

 1. Verzamel van tevoren beeldmateriaal.
  Ga op zoek naar (interieur)plaatjes die u aanspreken. Of het nu de kleur is, de vormgeving of gewoon de sfeer van het totale plaatje. Dit kunt u doen door woonbladen te kopen en hieruit beeldmateriaal te verzamelen. Pinterest is een onuitputtelijke online verzamelbak van beeldmateriaal waarmee u eenvoudig uw eigen digitale bewaarmappen maakt. Stel uit al het verzamelde materiaal een moodboard samen waarop duidelijk wordt welke woonstijl bij u past.

 2. Denk goed na over de indeling.
  Zodra u de definitieve bouwtekeningen heeft ontvangen kunt u gaan nadenken over de indeling. De meest optimale indeling sluit aan bij uw leefwijze, gezinssamenstelling en de afmetingen van de diverse ruimtes. Vaak creëer je met een kleine bouwkundige aanpassing veel meer mogelijkheden die beter aansluiten op uw wensen.

 3. Begin bij de basis.
  Het is heel verleidelijk om meteen op zoek te gaan naar die gave bank of die geweldige lamp voor boven de eettafel. Maar het is slimmer om hier mee te wachten en eerst na te denken over de basis. Denk o.a. aan het bepalen van de afwerking en materiaalkeuze voor de vloeren, wanden en keuken. En wat dacht u van het sanitair en de badkamer. Hiervoor moeten vaak in het begin van het bouwproces al keuzes gemaakt worden. Wel prettig als u die keuzes weloverwogen en meteen bij aanvang kunt maken en dus nog geen last heeft van de tijdsdruk van de bouw.

Als u wel wat hulp kunt gebruiken en graag meteen goed van start wil gaan dan is Factor-W interieurontwerp dé professionele en ervaren partner om van uw nieuwe huis een persoonlijk THUIS te maken! Wij denken graag met u mee en ontzorgen u van ontwerp tot en met de realisatie. Neem gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ik maak graag een afspraak!