Dian Helsen

Van modeontwerper naar interieurontwerper

Binnen Factor-W werk ik als afgestudeerd interieurontwerpster vanuit een grote passie voor alles wat met ruimtelijke vormgeving te maken heeft. Ik zie het als een missie om een ruimte mooier te maken en aan te laten aansluiten op de behoeftes, leefwijze en identiteit van de bewoners of gebruikers. 

Mijn roots liggen in het ontwerpen van kleding. Na mijn afstuderen aan de HBO modeopleiding in Arnhem ben ik ruim vijftien jaar werkzaam geweest als modeontwerpster. Zo'n tien jaar geleden was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Binnenhuisarchitectuur had mijn belangstelling en ik 2010 behaalde ik mijn diploma van de deeltijdopleiding. In 2011 hebben Paulien Knuiman en ik onze eigen interieurontwerpstudio opgericht.

Sinds 2015 is daar een nieuwe liefde bij gekomen, namelijk de filosofie van Feng Shui. Na het afronden van de twee jaar durende opleiding tot Feng Shui Professional, zet ik deze expertise in bij het maken van al onze interieurontwerpen. Zo geef ik een extra positieve dimensie aan het interieur en creëer ik een prettige woon- of werkomgeving. De inzichten van Feng Shui zorgen voor balans in de energie van een ruimte of gebouw en dit heeft tot gevolg dat de bewoners/gebruikers werkelijk een positieve flow in het eigen welbevinden ervaren. Het is toch geweldig om in een mooie, sfeervolle ruimte te zijn waarvan je ook nog eens positieve energie ontvangt?

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY