ZAG JIJ HET OOK INEENS?

Je bent lekker vroeg die eerste ochtend.
Net terug van je welverdiende vakantie. Vol mooie nieuwe ideeën en een fris hoofd. Je hebt er weer zin in!
Je opent de deur van je bedrijfspand en stapt enthousiast naar binnen. Er is nog niemand. Je staat even stil in de entree en kijkt om je heen. Trots op wat je al hebt bereikt laat je de omgeving op je inwerken. Maar na een paar minuten ebt je enthousiasme langzaam weg. Je voelt de euforie van die ochtend wegglijden en overgaan in een lichtelijke teleurstelling omdat hetgeen je op dit moment ervaart even niet had zien aankomen.Jeetje!

Je kijkt nog eens goed om je heen terwijl je door jouw bedrijfspand loopt op weg naar je kantoor. En ineens besef je het. Ineens ervaar je welke uitwerking de toch ietwat gedateerde uitstraling van het interieur op je heeft. De lichtelijk verpieterde planten in die, eigenlijk best wel lelijke, potten. De vloerbedekking die nog best wel kan, maar niet uitstraalt wat jij zou willen en eigenlijk helemaal niet past bij de meubels die er staan. Om nog maar te zwijgen van de kleurstelling in de gangen en de entree. De hele sfeer, de energie die er van uitgaat past gewoon niet meer bij jou, bij waar jouw bedrijf voor staat, bij het bedrijfs-DNA.

Volgens de visie van Factor-W heeft de sfeer en uitstraling van het interieur een enorme invloed op de gemoedstoestand van de mensen die er verblijven en de algehele flow in je bedrijf. Denk aan welke indruk er achterblijft bij bezoekers en klanten. En wat te denken van de invloed die de sfeer dagelijks heeft op al je medewerkers. Maar, wat nu? Waar ga je beginnen? Hoe pak je dit nu op een efficiënte en duurzame wijze aan?


QUICKSCAN B2B

Jij en jouw bedrijf zijn toe aan een nieuwe look & feel die beter aansluit bij het bedrijfs-DNA en waarmee je beantwoord aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van het inrichten van een vitale en gezonde werkplek.

Voordat je in het diepe springt kun je door Factor-W interieurontwerp een QUICKSCAN laten uitvoeren. Met deze analyse brengen wij in kaart hoe het gesteld is met de huidige energetische balans in het bedrijfspand. We bekijken waar de sterke en zwakke punten zitten in de inrichting, gaan eventueel in gesprek met je medewerkers en stellen een rapport op. Zo heb je de perfecte basis in handen om mee aan de slag te gaan. En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Factor-W staat voor je klaar om een uniek interieurplan voor jouw bedrijfspand te ontwerpen en realiseren.

Neem gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Tot ziens!
Paulien & Dian

 

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY