HOE VITAAL IS DE WERKOMGEVING IN JOUW BEDRIJFSPAND?

We zien dat de vormgeving van het kantoor in beweging is en zich aanpast aan de huidige normen en waarden en de diverse nieuwe werkvormen. Denk aan informele ontmoetingsplekken, stilteruimtes om geconcentreerd te kunnen werken en ruimtes waar men in groepsverband kan werken aan een bepaald project. Men staat gelukkig ook steeds meer stil bij de uitstraling van de werkomgeving. In eerste instantie wordt er dan met name gekeken of deze aansluit bij de bedrijfsidentiteit.

Factor-W kijkt echter verder en laat je graag zien en ervaren welke invloed het interieur o.a. uitoefent op het welbevinden van de medewerkers en de indruk die het achterlaat op bezoekers en klanten. En dan hebben wij het niet alleen over de sfeer, de fijne klimaatbeheersing of die gezellige groenvoorzieningen in het bedrijfspand.

Volgens Factor-W is het interieur van een vitale werkomgeving gebaseerd op de volgende 3 pijlers:

 1. Het energetisch DNA van jouw bedrijf:

  Middels de Feng Shui analyse maken wij inzichtelijk waar zich knelpunten bevinden binnen het bedrijf en wordt duidelijk wat we kunnen doen om deze te beperken of zelfs op te lossen d.m.v. het aanpassen van het interieur. We herstellen en verbeteren de energetische balans waardoor er weer een positieve flow ontstaat.
  Door het ontwerp af te stemmen op deze energetische blauwdruk nemen we ook de, niet direct zichtbare maar op lange termijn zeker meetbare, invloed van het interieur mee. Dit zorgt voor een algehele balans en een positieve flow in je bedrijfsresultaten. Daar zetten wij graag duurzame, liefst natuurlijke, materialen en producten voor in en bekijken we welke onderdelen het met een nieuw jasje weer prima doen in het nieuwe interieur.

 2. De bedrijfs-identiteit:

  Wie ben je, Wat doe je en waar staat jouw bedrijf voor? Waar wil je naar toe in de toekomst en wat wil je uitstralen naar je medewerkers en klanten?
  Factor-W onderzoekt of de identiteit van je bedrijf duidelijk is voor de buitenwereld. Straalt je bedrijfspand (nog steeds) uit waar jouw bedrijf voor staat?
  Denk aan de bedrijfsnaam, het logo, de website en het exterieur en interieur van het pand. Het totaalplaatje moet kloppen zodat men zich meteen thuis voelt. Factor-W kan u daarbij compleet ontzorgen door niet allen het interieur, maar ook het logo en de website aan te pakken. Een complete metamorfose zullen we maar zeggen.

 3. Het werkgeluk van jouw medewerkers:

  Zorg voor een gezonde en prettige werkomgeving waar je medewerkers zich op hun gemak voelen. Factor-W optimaliseert de werkplekken door te bekijken hoe men zich beweegt en waar zij behoefte aan hebben zodat jouw medewerkers een groter werkgeluk zullen ervaren. Daarnaast stimuleren wij  je medewerkers, door verschillende werkvormen te faciliteren, anders te werken waardoor ze in beweging komen.

Dit alles draagt bij aan een VITALE & INSPIRERENDE WERKOMGEVING waardoor de tevredenheid van je werknemers stijgt, waardoor ze zich meer betrokken voelen, de prestaties excelleren en het ziekteverzuim omlaag gaat. En niet te vergeten de positieve indruk die het achterlaat bij bezoekers en opdrachtgevers.

"Happy people make great businesses!"

Benieuwd wat Factor-W voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden!

« Naar het overzicht

SITEMAP | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | DISCLAIMER | PRIVACY POLICY